Bauke Kortleve


Geert Bauke Kortleve (1969)                      -Maatschappelijk werker. Beroepsreg. 461001810/Registerplein BPSW
-Cognitief Gedragtherapeutisch Werker VGCt        -Praktijkhouder NFG-praktijk voor psychosociale en maatschappelijke dienstverlening (reg. nr. 6904117473)    -RBCZ licentienr: 809997R
-AGB-code: 90-046508

Onze praktijk heeft speciale aandacht voor homospecifieke- en hiv gerelateerde hulpvragen. 

Ik ben gespecialiseerd in Cognitieve Gedragstherapie, schematherapie, ACT (Acceptance Commitment Therapy), oplossingsgerichte therapie, homospecifieke hulpverlening, hiv-gerelateerde hulpvragen, seksuele gezondheidcounseling en steunend- structurerende gesprekken. Bijvoorbeeld bij hulpvragen rond:

 • Sociale Angst
 • Angst en paniekklachten
 • Depressieve klachten
 • Negatief zelfbeeld
 • Persoonlijkheidsproblematiek
 • Werkgerelateerde problematiek
 • Complicaties rond coming out
 • Acceptatie en waardering
 • Identiteitsproblematiek
 • Levensfaseproblematiek
 • Partner-relatie problemen
 • Seksuele problemen 
 • Isolement en contact
 • Zingeving en invulling toekomstperspectief
 • Pre- en posttestcounseling
 • Verwerking hiv-testuitslag
 • Therapietrouw medicatie
 • (on)veilig vrijen en negotiated safety 
 • Leven met hiv
 • Informatie over PEP na onveilige seks. 

- I also offer English speaking clients all my services in English

- Bauke werkt samen met Jari Harju (psychotherapeut, GZ psycholoog, cognitief gedragstherapeut VCGt) en dr Guy Ramaekers (psychiater) in de vestigingen van PRISMA.

- Bauke en Jari hebben schematherapiegroepen en zelfbeeldgroepen voor homoseksuele mannen in Amsterdam opgezet: www.prisma-praktijk.nl/schematherapiegroep_homoseksuele_mannen 

Opleiding, werkervaring

- Gediplomeerd maatschappelijk werker; Beroepsreg. 461001810/Registerplein BPSW
- Cognitief Gedragtherapeutisch Werker VGCt.                           - Opleidingen gevolgd bij Rino-Noord Holland: CGT, ACT, Oplossingsgerichte Therapie, Schematherapie bij persoonlijkheidsstoornissen.                                                     - Werkervaring bij het Aids Fonds-Soa Aids Nederland en het hulpverleningsteam van de Schorer.       

  Aanmelding en verwijzing

Cliënten kunnen zich direct bij mij aanmelden. Verwijzing van de huisarts is noodzakelijk als het om GGZ- behandelingen gaat.

Je wordt na een telefonisch aanmeldingsgesprek uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek, waarin wij samen kijken wat de meest geschikte hulpverlening voor je is.

Na deze kennismaking volgt een adviesgesprek waarbij het behandeladvies wordt besproken. Zo nodig wordt de je doorverwezen. 

Vergoeding                                        GGZ: Prisma heeft contracten voor de B-GGZ en S-GGZ met alle zorgverzekeraars. Voor GGZ behandeling is een verwijsbrief van de huisarts altijd noodzakelijk. Ik ben als medebehandelaar betrokken bij B-GGZ en S-GGZ behandelingen bij Prisma, bijvoorbeeld in onze zelfbeeld- en schematherapiegroepen. In die gevallen werk ik altijd samen met een van onze BIG-geregistreerde hoofdbehandelaren.
Psychosociale consulten, coaching en relatiecounseling:                                     Veel mensen hebben psycho-sociale hulpvragen die niet onder GGZ behandelingen vallen en dus niet vergoed worden in de basisverzekering. Ook voor die mensen hebben wij een aanbod; in de vorm van psychosociale consulten, coaching en relatiecounseling. Ik ben geregisteerd als praktijkhouder NFG-praktijk voor psychosociale en maatschappelijke dienstverlening bij de Nederlandse Federatie Gezondheidszorg (NFG) en heb een AGB-code. Door deze registraties is het mogelijk dat verschillende zorgverzekeraars de gesprekken (gedeeltelijk) vergoeden in de aanvullende zorgverzekering. Hierbij geldt geen eigen risico van de basisverzekering. De vergoeding is afhankelijk van de zorgverzekering, er is namelijk een grote varieteit in Nederland in polissen en polisvoorwaarden. Ik adviseer je om bij de zorgverzekeraar te informeren naar de mogelijkheden tot vergoeding. Noem hierbij mijn AGB-code, de AGB-code van de praktijk, mijn NFG-registratienummer en SRBAG-registratienummer. Dit zijn de gegevens die je nodig hebt voor de zorgverzekering:                                 AGB-code: 90-046508                        AGB-code praktijk: 94-02592  NFG-registratienr: 690 411 7473     SRBAG reg. nr: 501073                         Deze gegevens staan tevens vermeld op mijn facturen.                                        


Voor verwijzers
Verwijzingen van cliënten of patiënten naar onze praktijk, zijn van harte welkom. Wij staan open voor overleg, consultatie of onderlinge verwijzing. Wij hopen op een prettige samenwerking!
 

      
 

Ik ben werkzaam in beide Prisma vestigingen: Amsterdam: dinsdag, woensdag en donderdag.                  Utrecht: vrijdag.

PRISMA praktijk Amsterdam Koninginneweg 162 - II       1075 EG – Amsterdam

Aanmeldingen en informatie:            06–20609208 (ma t/m vrij 09.00-18.00)                     e-mail: amsterdam@prisma-praktijk.nl